Google+
0
0

Disney Trivia! UPDATED WITH ANSWERS!

We thought it would be fun to get in the spirit of all things Disney On Ice by a little Disney trivia. (And if you’re anything like me, it’s a personal challenge to get them right. In fact, it’s imperative that I get them all right. Maybe I have problems.)

 

1. What does King Fergus give Merida for her birthday?

Answer: A bow and arrow

2. What are the names of Merida’s mischievous triplet brothers?

Answer: Harris, Hubert, and Hamish

3. What sport does Merida choose for her suitors to compete in?

Answer: Archery

4. What is the name of the bear that Merida’s father is searching for?

Answer: Mor’du

5. What does Merida’s mom eat that turns her into a bear?

Answer: A tart from the witch woodcarver

Photo-d33ariel and eric

6. How many sisters does Ariel have?

Answer: Six

7. What is the object that Ariel’s friend Scuttle calls a dinglehopper?

Answer: A fork

8. Who tricks Ariel into visiting Ursula to gain human legs?

Answer: Flotsam and Jetsam

9. Ursula gives Ariel the ability to walk on land. How long is this ability supposed to last?

Answer: 3 days

10. What is the name of Ariel’s best friend?

Answer: Flounder

Photo-d33s_rapunzel and flynn

11. What is the name of the tavern where Flynn and Rapunzel meet a bunch of Viking thugs?

Answer: The Snuggly Duckling

12. What is Flynn Rider’s real name?

Answer: Eugene Fitzherbert

13. What weapon does Rapunzel use against Flynn when he climbs into the tower?

Answer: A frying pan

14. What did Flynn Rider steal from the castle?

Answer: The tiara that belonged to the lost princess

15. Who kidnapped Rapunzel from her castle when she was a baby?

Answer: Mother Gothel

Happy Trivia! Answers will be posted this weekend.

For more information on Disney On Ice presents Rockin’ Ever After, see below or visit here.

3d-DisneyWebAd-Square

Original disclosure here.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: